Un any de Fra Roger en imatges i una assemblea de socis

L’Associació Fra Roger, gastronomia i cultura va celebrar, durant els dies 20 i 21 de febrer, el seu primer aniversari, i ho va fer amb dos actes:

aniversari marc sala

Divendres 20 de febrer a les 20h a l’Institut Menorquí d’Estudis (Can Victori): conferència sobre «La cuina dels corsaris de Menorca», a càrrec de Marc Pallicer. El jove historiador de Ciutadella va fer una molt entretenguda i ben documentada xerrada sobre com es van armar els corsaris menorquins a les darreries del segle XVIII i, sobretot, quina era la seua alimentació, què menjaven, en quines condicions, etc.

aniversari taula

L’endemà dissabte, dia 21, es va celebrar, al Centre de Convencions des Mercadal, l’assemblea de socis de Fra Roger, en el decurs de la qual es va aprovar el procediment per a la captació de socis i la quota mínima a pagar (25€ per a l’any 2015), es va presentar la Memòria de l’entitat corresponent a 2014, i es va ratificar la composició del consell assessor de l’associació, que està integrat per: Jaume Mascaró (Presidente), Josep Borrás (Vicepresidente), y los vocales Rafael Aracil, Marga Cursach, Pere Fraga, Sergi Marí, Alfons Méndez, Pep Pelfort, José Mª Pisa, Antoni Roca, Guillem Sintes Espasa, Andreu Vidal Mascaró y Núria Bàguena. En acabar la reunió, es va servir un tast gastronòmic preparat pels xefs Miquel Mariano i Tomás Cano, amb vins blanc de Binifadet i negre aportat per l’associació Sine Dolore.

Aquí teniu el video «Un any de Fra Roger en imatges»

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: