Fra Roger, premi Onda Cero Menorca 2014 en l’apartat de gastronomia

En la tercera edició dels premis Onda Cero Menorca, la de 2014, l’associació Fra Roger, gastronomia i cultura va ser guardonada en l’apartat de Gastronomia, en un premi patrocinat per Coinga. La veterana emisora radiofònica va voler reconèixer la intensa labor de l’associació en l’estudi i foment de la gastronomia de Menorca, i l’organització d’activitats que ha desenvolupat desde la seua creació, tot i la «joventut» de l’entitat, que en el moment de rebre el premi compta en poc més de sis mesos.

Durant la gala d’entrega dels premis, celebrada a l’Orfeón Mahonés el dilluns dia 27 d’octubre, que va resultar molt lluïda i concorreguda, el guardó va ser recollit pel president de Fra Roger, el reputat i conegut cuiner (i cantant líric) Josep Borrás que, en el seu parlament, va recordar que ell havia pujat moltíssimes vegades dalt aquell escenari en la seua faceta musical, però que no s’hagués pensat mai que la seua professió, i passió, de cuiner el dugués també a l’Orfeón. Borrás va recordar el dia que Antoni Juaneda el va anar a veure, a ell i el seu fill, per explicar-li el seu projecte i proposar-lis la creació de l’associació. A més, va agraïr la bona feina feta pels integrants de l’associació, i la bona acollida de la gent a les diferents activitats duites a terme. Va acabar la seua intervenció amb una cita del darrer llibre que havi llegit, que deia «Ningún libro ha proporcionado tanto placer y felicidad a la humanidad como los libros de cocina«.

A la gala hi van assistir una nutrida representació de la junta directiva de Fra Roger: Elisabeth Julienne, Ague Pons, Ana Gámez, Rosa Rotger, Joan Bagur, Pep Pelfort i Antoni Juaneda, que van agraïr el premi i van manifestar que aquesta distinció lis dona coratge i ganes de continuar amb l’activitat de Fra Roger.

Aquí podeu escoltar l’entrevista que Onda Cero va fer a Ana Gámez, Elisabeth Julienne i Pep Pelfort amb motiu del prremi:

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: