Shakespeare in cooking, per Pep Pelfort

Pep Pelfort dona una passa més en les seves investigacions sobre la cuina de Menorca. Encara que pel títol no ho sembli, a aquest article aprofundeix en la influència britànica en la gastronomia menorquina (o viceversa), mantenint que va influir més la tradició culinària de la nostra illa en la cuina dels anglesos que a l’inversa, i ho fa amb arguments sòlids, alguns dels quals basats en el llibre Art de la Cuina, de Fra Roger, el gran receptari menorquí de principis del segle XVIII.

Aquest és el suggerent començament de l’article de Pelfort, que convida a llegir-lo tot …

To eat or not to eat, that is the question (…) Un personatge de Shakespeare es pot plantejar el suïcidi, però mai fer o no fer una vaga de fam. De fet, els seus personatges parlen constantment de menjar i beure, amb contínues referències a la cuina, molt especialment Falstaff, el paradigma del gran golafre. La seva cuina reflecteix l’opulència de l’època elizabethiana, pot ser l’últim gran moment de la cuina anglesa (…)

Llegeix tot l’article al blog del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: