Un plat de caragols per dia de carn (175), per Marga Nuevo

La nostra amiga i col·laboradora, Marga Nuevo, del blog Per anar fent gana, va visitar la Fira del Camp a Alaior el passat cap de setmana, un esdeveniment anual referent en el món agrícola i del producte de Menorca. Al passar davant la paradeta de Es Caragol de Menorca, una granja de cria de caragols que han posat en merxa na Lola Suñé i en Rodrigo Romero i que ofereix un excel·lent producte, a la nostra bloguera li va venir la insipiració culinària. Va comprar caraglos i, en arribar a ca seua, els va cuinar a l’estil de Fra Roger, agafant una de les 3 ó 4 receptes que el bon frare franciscà va incloure al seu manuscrit Art de la Cuina allà per mitjans del segle XVIII, la número 175 «Un plat de caragols per dia de carn».

A aquest enllaç al blog Per anar fent gana, teniu la recepta «Un plat de caragols per dia de carn»

Un plat de caragols per dia de carn 125

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: