Història del consum d’ortigues de mar

Un interessantissim treball de Pep Pelfort, del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca, en el que es demostra que el consum d’ortigues de la mar, per raó de suplement dietètic, és un llegat dels grecs provinents de l’illa de Rodes, del segle VIII a.c. aproximadament.  Fa un exercici interessant, i molt demostratiu de les seues tèsis, sobreposant el mapa de les colonitzacions dels rodins al mapa del consum d’ortigues a la gastronomia, i son pràcticament coincidents. Aquests mapes els pots veure als enllaços de l’estudi.

Pots descarregar el treball complert: Història del consum d’ortigues de mar

Pots veure més detalls del treball a aquest enllaç: Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca – Història del consum d’ortigues de mar

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: