Altre plat de ous farcits de altra manera, ab la clovella (98), per Marga Nuevo

98 ous farcits 2

Marga Nuevo, bloguera, cuinera i fotògrafa, continua experimentant, i disfrutant, amb el receptari de Art de la Cuina, de Fra Roger. Aquesta vegada fa uns ous farcits molt especials, vistosos i sorprenents, la recepta núm. 98 «Altre plat de ous farcits de altra manera, ab la clovella». Així ho ha fet:

INGREDIENTS:

6 ous frescos casolans, 2 cullerades de sucre, mitja culleradeta de ratlladura de gingebre fresc, de canyella en pols, i de nou moscada, un raig de licor de taronja, nous trocejades, mantequilla, farina d’ametlla crua, i una cullerada de llet de coco espessa o llet evaporada.

ELABORACIÓ:

Rentam els ous, i quan estiguin secs i nets procedim a tallar-lis una punta de la closca, amb molt de compte; buidem l’ou en un bol i fem el mateix amb tots els ous procurant que no se’ns rompin, feim net les closques i les reservam. En una paella fonda posem la ratlladura de gingebre, la canyella i la nou moscada, amb una punteta de mantequilla, dauram uns segons i afegim l’ametlla mòlta, la llet, els ous batuts i el licor, deixem que qualli com si fos una truita i afegim nous trossejades. Quan estigui tot quallat esmicolam aquesta espècie de truita o remenat d’ou amb una cullereta, omplim les closques i col·locam mitja nou per decorar la superfície, empolvorem de sucre i posem al forn 5 minuts. Deixar refredar i servir, tot i que també ho pots menjar tebi. En qualsevol cas, es tracta d’un postre delicat, amb el qual pots sorprendre gratament als comensals després d’un bon sopar.

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: