La vertadera història de la salsa maonesa altrament dita alioli bò

«La vertadera història de la salsa maonesa, altrament dita alioli bò», és un treball molt ben documentat de Pep Pelfort, del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca. En Pep, de forma brillant i molt convincent demostra que la salsa maonesa és anterior a la presència dels francesos a Menorca, desmontant la teoria que atribuia l’origen d’aquesta salsa al conegut episodi protagonitzat per Richelieu. La seva tèsi es basa, entre d’altres, però de forma definitiva i contundent, en les receptes de Fra Roger en el llibre «Art de la Cuina».

Foto: Marga Nuevo, del blog Per Anar Fent Gana

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: